Spelenderwijs

samenvatting/ voorwoord

Het is voor mij een groot genoegen en eer een voorwoord te mogen schrijven voor het boek van Ellen-Noor Langeslag.
Ik heb haar een paar jaar geleden leren kennen en wat mij opviel was haar enthousiasme om de kennis door te geven aan kinderen. Ik ben zelf heel begaan met kinderen omdat mijn missie in het leven is om preventie van ziekte, lijden en aftakeling. Ik breng mensen bij hoe ze jong en vitaal oud kunnen worden. Ook geef ik cursussen om van ziekte te helen. daarvoor heb ik ook de Mind Body Coaching Opleiding neergezet een open opleiding voor een idee die geïnteresseerd is in vitaliteit en gelukkig zijn. Voor therapeuten en artsen heb ik oorspronkelijk de NEI opleiding gecreëerd die nu vervangen is door een nieuwe opleiding Omega Healing. Door al mijn studies over preventie ben ik ervan overtuigd geraakt dat de meeste van deze technieken al jong geleerd moet worden, immers jong geleerd oud gedaan.
Ik ben zelf als kind hyperactief geweest en de diagnose Mininmal Brain damage op mijn mouw  gespeld gekregen en heb enorm moeten worstelen om me staande te houden in het toenmalige schoolsysteem. Mijn droom is om ooit een schoolconcept te creëren die gericht is op het kind en met al deze technieken die ik heb ontwikkeld werkt zodat het kind kan leren om gezond, vitaal en sterk te zijn, een goede zelfbeeld en eigenwaarde te krijgen en ook hoe het zich zelf kan helen en vooral hoe met emoties om te gaan en snel  te genezen van ziekte. Kan het bij kinderen? Ja , natuurlijk kan het en vele malen makkelijker dan volwassenen omdat zij nog niet weten wat zogenaamd niet mogelijk is en zij nog niet verpest zijn met de afhankelijkheid  van de reguliere geneeskunde die voorbij gaat aan onze eigen heelvermogen. Ik heb 3 stichtingen voor dit plan w.o Stichting Relief zie www.StichtingRelief.nl die kansen aanbiedt aan alle kinderen met emotionele probleem of leerstoornissen.
Ellen Noor is mij een stap voor en past al vele van mijn ideeën toe bij kinderen met een gigantisch groot succes. Ik ben dan ook blij met dit boek dat een glimp geeft van de toekomst en wat er met kinderen mogelijk is. Als ouder kun je  hele veel voor je kinderen doen, het grootste cadeau dat je ze kan geven is een super eigenwaarde en vervolgens hoe met emoties om te gaan en je leven aan te gaan. Dit boek is een idee hoe dat al op jonge leeftijd kan, ik hoop dat vele ouders geïnspireerd zullen raken en zelf deze cursussen ook gaan volgen want het is nooit te laat,. Ik ben ervan overtuigd dat een betere wereld begint met onze kinderen te leren om te gaan met conflicten en hun emoties
Heel veel leesplezier
 
Roy Martina, arts, auteur
 
P.s Als je dit boek eenmaal hebt gelezen dan brengt het je naar het volgende punt de wens het zelf te ervaren en voor hen die in zichzelf durven te investeren en je meest kostbare bezit(je lichaam) om hier op aarde het leven te ervaren willen herstellen van de opgelopen schade van het leven zelf dan is er maar een ervaring die je het dichtst brengt bij je ware zelf: dat is zelf een workshop volgen waardoor je ook zelf met je kinderen aan de slag kan. Ook zal Ellen Noor geïnteresseerd zijn je met tips bij te staan. Zie ook www.RoyMartina.nl voor een gratis nieuwsbrief over vitaliteit en preventie.