Spelenderwijs

spelenderwijs - cd

 

                         DE SPELENDERWIJS-CD

 

 


De Spelenderwijs-cd hoort bij het boek maar kan echter ook los van het boek gebruikt worden. 


Op de c.d. staan twee Ho Chi Lee Wan Qi Gong-oefeningen (helende energie-oefeningen), twee meditaties (droom je met me mee-verhaaltjes) en twee liedjes (��n aardend liedje en ��n massageliedje).


De CD heeft prachtige achtergrondmuziek, speciaal bij de droomverhalen en energie-oefeningen voor ons gecomponeerd. De teksten zijn door Ellen-Noor zelf geschreven, ingesproken en gezongen.


Het liedje "de wandelende boom" stamt af van "The Walking Tree" van Kailash Kokopelli. "De wandelende boom" is inmiddels een grote hit onder inmiddels duizenden en duizenden kinderen... (hele wandelende bossen dus ;-)

Het is meteen ook een hele goede aardende oefening.


De droomveerhaaltjes zijn geschreven om het eigenwaarde te vergroten. Vooral voor het slapen gaan is het fijn om op te zetten. De kinderen worden er heel rustig van. Een veel voorkomende bijwerking is, dat kinderen erbij in slaap vallen. Dat is fijn en prima, het onbewuste neemt het ook slapend op. Kijk wat je fijn vindt. Je kan ��n verhaaltje op repeat zetten voor bijvoorbeeld een uur. Maar je kan ook gewoon de cd aanzetten bij 5 en dan stopt de cd vanzelf als 6 afgelopen is. Ik ken ook kinderen die graag eerst naar de energie-oefening luisteren, die beginnen met luisteren bij nummer 3. Kijk wat voor jouw kind fijn is.

 

Deze CD is met veel liefde en plezier gemaakt. Het is prachtig geworden.

De CD is  via deze internetsite te bestellen (zie hierboven bij bestellen CD), en is  ook verkrijgbaar bij diverse winkels.