Spelenderwijs

jullie recensie

           

          

          

 

 

         

         

           

            

              

                

                

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jullie boekrecentie van Spelenderwijs

 

Het boek Spelenderwijs is geschreven met het doel zoveel mogelijk kinderen te bereiken. We krijgen prachtige reacties terug. Ontroerend, hartverwarmend, kortom allemaal reacties van mensen die het boek gelezen hebben en er mee aan de slag gegaan zijn.

 

We kunnen ze echter niet allemaal plaatsen. We krijgen recensies in oa Educare  en andere bladen (zie kopje nieuws) maar wat voor ons erg belangrijk is, is jullie reactie en mening over het boek.

 

Wij zouden het leuk vinden om jullie recensies hier neer te zetten en kun je ook recensies van anderen lezen.

 

Op deze manier willen wij de aandacht op het boek vestigen, om dat te bereiken, wat Ellen-Noor met haar boek voor ogen heeft en voor wie zij het boek heeft geschreven:

 

Voor jou ...

 

Dit boek schrijf ik voor alle kinderen overal in deze wereld en

alle innerlijke kinderen in ieder van ons.

Weet dat ik onvoorwaardelijk van je houd,

ongeacht wat je doet. Je bent goed, precies zoals je bent ...

En laat niemand je wat anders wijsmaken.

Want jij lieverd, jij wordt spelend wijs, je bent het al ...

 

 

 

Huidige recenties

 

Bol.com

 

31 augustus 2006 Harderwijk

Leuk leuk boek.

 

Ik heb het boek gelezen. De CD heb ik ook. Ik vind het leuk de oefeningen toe te passen bij kinderen. Leuk om op spelenderwijs kinderen te leren omgaan met rust en ontspanning en zo een stukje bij te dragen aan eigenwaarde. Erg leuk!

 

14 sep 2006

Kinderen Bevestigen

Met het boek van Ellen-Noor leer je kinderen op een natuurlijke wijze bevestigen in hun gevoelens.Vroeger werden de emoties van kinderen vaak in het onderwijs weggewuifd. Ellen-Noor leert de emoties gebruiken zoals ze zich aandienen. Niks is gek, hooguit misschien een beetje vreemd. Kinderen leren ook bij hun gevoel te komen (als dat nodig mocht zijn), door de massages en het massageliedje wat op de CD staat. Je kunt de CD samen met het boek gebruiken. Ik vind het echt een verrijking voor de schoolcultuur, maar ook op andere plaatsen waar je met kinderen werkt. Ook kinderen die grote of kleine trauma's opgelopen hebben.

 

22 okt 2006, Nederhorst den Berg

Kom maar tevoorschijn!

 

Ik werk met kinderen die met hulp van de Rugzak de reguliere basisschool kunnen doorlopen. Vooral kinderen met ADHD en PPD-NOS indicatie vinden het moeilijk om rustig te worden en ook vinden ze het moeilijk om vanuit zichzelf te reageren op de wereld en de mensen rondom hen heen. Er werden hen al veel patronen opgelegd, als zijnde gewenst. Het is goed om te kunnen zijn wie je bent, ook al is dat niet wat we verwachten of misschien zelfs wenselijk vinden. Het is echter wel reƫel en eerlijker tegenover de ander. Met dit boek is er een mogelijkheid om aan het werk te gaan op een heel toegankelijke manier. Fijn om te doen!